Reizigersadvisering

Reizigersadvisering

Dr ten Berge heeft  zich gespecialiseerd in het geven van reizigersadvies. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een deskundig reizigers gezondheids- en vaccinatie advies.  Dr ten Berge is geregistreerd in het LCR Kwaliteitsregister. Ook heeft hij de registratie als Gele Koorts Centrum bij het ministerie van VWS. Dat betekent dat u voor een volledig reisadvies bij ons terecht kan. 

Alleen bij in het LCR Kwaliteitsregister ingeschreven locaties kan u mogelijk in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

Wij werken samen met Apotheek Rutten, ook gevestigd in Gezondheidscentrum Menszorg

Het is belangrijk om te weten dat wij alleen volledige reisadviezen doen. Wilt u alleen een losse vaccinatie dan kunt u contact opnemen met de GGD 

Hoe gaat het in zijn werk? 

U vult het reisanamneseformulier (onderaan deze pagina) in en levert dit bij ons in. 

Dr ten Berge gaat dan een reisadvies voor u maken, rekening houdend met uw bestemming, uw activiteiten en de lengte van uw reis. 

Dit advies ontvangt u, wij schrijven recepten voor u uit voor de benodigde vaccinaties en zetten deze ook. Wij zorgen ook voor de registratie van de vaccinaties in het zogenaamde 'gele boekje'. 

U ontvangt van ons een factuur zodat u deze eventueel kan indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen

LET OP:  

Het aanvragen van een reisadvies kost tijd en geld. Vraag het reisadvies niet te laat aan!

Daarnaast is het te adviseren om vooraf aan het aanvragen een inschatting te maken van de kosten, dan komt u niet voor verrassingen te staan. Download hieronder het anamneseformulier

Download hieronder de tarieven van een reisadvies

©2022 Huisartsenpraktijk ten Berge, Eindhoven
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin