Reizigersadvisering

Reizigersadvisering

Dr ten Berge heeft  zich gespecialiseerd in het geven van reizigersadvies. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een deskundig reizigers gezondheids- en vaccinatie advies.  Dr ten Berge is geregistreerd in het LCR Kwaliteitsregister. Ook heeft hij de registratie als Gele Koorts Centrum. Dat betekent dat u voor een volledig reisadvies bij ons terecht kan. 

Alleen bij in het LCR Kwaliteitsregister ingeschreven locaties kan u mogelijk in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

Wij werken samen met Apotheek Rutten, ook gevestigd in Gezondheidscentrum Menszorg

Het is belangrijk om te weten dat wij alleen volledige reisadviezen doen. Wilt u alleen een losse vaccinatie dan kunt u contact opnemen met de GGD 

Hoe gaat het in zijn werk? 

U vult het reisanamneseformulier (onderaan deze pagina) in en levert dit bij ons in. 

Dr ten berge gaat dan een reisadvies voor u maken, rekening houdend met uw bestemming, uw activiteiten en de lengte van uw reis. 

Dit advies ontvangt u, wij schrijven recepten voor u uit voor de benodigde vaccinaties en zetten deze ook. Wij zorgen ook voor de registratie van de vaccinaties in het zogenaamde 'gele boekje'. 

U ontvangt van ons een factuur zodat u deze eventueel kan indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen 


Download hieronder het anamneseformulier

Download hieronder de tarieven van een reisadvies

©2022 Huisartsenpraktijk ten Berge, Eindhoven
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin